Specialist schilderwerk en onderhoud

Schildersbedrijf Linszen is een Gecertificeerd Repair Care Houtrenovatie Specialist

Al onze houtrot reparaties en renovaties worden uitgevoerd met het Repair Care systeem. Dit garandeert een hoge kwaliteit en lange levensduur.

Houtverbindingen, windscheuren en knoesten worden open gefreesd, en verlijmd met deze epoxy pasta. U zult hier tientallen jaren plezier van hebben. Indien nodig worden hele dorpels, dan wel delen hiervan vervangen.

Voor het vervangen van houten delen als dorpels gebruiken wij Meranti als standaard houtsoort.

Houtrenovatie is het enige dat over het algemeen buiten de offerte valt en achteraf als meerwerk in rekening gebracht wordt op basis van gewerkte uren en gebruikte materialen.

Foto 1 van 2

Wijs hierop voor
het voor/na effect.

Foto 2 van 2

Klik hier

Wij kunnen desgewenst meer informatie over de schilder- en/of onderhoudswerkzaamheden mondeling toelichten. U kunt hier onze contactinformatie vinden.

Anderlecht knikarm - Marc Linszen schilders-vakwerk regio Amsterdam

Vakschilder vastgoed, alleen kwaliteitsproducten en heldere afspraken

Het schildersbedrijf van Marc Linszen is gespecialiseerd in het schilderen van vastgoed, zowel binnen als buiten.

Ons buitenschilderwerk is van hoge kwaliteit omdat wij uitsluitend met kwaliteitsproducten werken. Onze dertig jaar aan ervaring speelt hierbij ook een aanzienlijke rol.

Als huismerk gebruiken wij Sigma Coatings. Zowel de verven als de hulp materialen worden bij Sigma Coatings betrokken.
De werkzaamheden kunnen desgewenst uitgevoerd worden onder begeleiding van Sigma Coatings. Hiervoor vragen wij om een verf technisch advies. Ook doen zij dan de eindoplevering.

Wij werken voornamelijk voor particulieren en V.v.E.’s. Onze offertes zijn duidelijk en realistisch en vanzelfsprekend gratis en vrijblijvend. Er zijn geen verassingen achteraf en wij zijn duidelijk in de communicatie. Meerwerk wordt uitsluitend in overleg gedaan.

Garantie

Op al onze werkzaamheden heeft u twee jaar garantie. Binnen deze termijn worden eventuele gebreken kosteloos hersteld. Buiten deze termijn kan tussentijds onderhoud plaats vinden.

De kosten voor het onderhoud worden per opdracht bepaald. Sigma Coatings garandeert tien jaar glansbehoud en anti-veroudering op Sigma S2U Allure Gloss.

Schildersbedrijf M. Linszen schilders-vakwerk regio Amsterdam